Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković imaju dve ćerke bliznakinje, Veru i Milu. razlika u rođenju je samo nekoliko minuta. Glumica je otkrila šta je presudilo da im da baš ta imena. Sloboda je u emisiji na TV Hram otkrila kako su doneli tu odluku.

Sloboda je rekla da su se vodili verom u Boga, pa su tako njihove ćerke dobile jedne od najlepših srpskih imena. 

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije. - Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

- Naša ćerka se ne zove slučajno Vera. Bilo je pošto su bliznakinje, koja se prva rodi, dobiće to ime - rekla je Sloboda. Dodala je da nisu imali babu po imenu Vera, već su ime izabrali upravo zbog značaja vere u njihovim životima.

Sada već ponosna majk, Sloboda je svesna da će njihove naslednice jednog dana napustiti porodični dom.

- Uz veru u Boga, nadam se da ću imati samo povoda da se ponosim njima - dodala je.

Vojin Ćetković i deset godina mlađa Sloboda Mićalović upoznali su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”, kada su se rodile prve iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

Ubrzo su se raskinuli prethodne veze, a svoju ljubavnu priču su počeli da žive 2004. godine. Četiri godine kasnije par je ljubav krunisao brakom: 

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

BONUS VIDEO: