Слобода Мићаловић и Војин Ћетковић имају две ћерке близнакиње, Веру и Милу. разлика у рођењу је само неколико минута. Глумица је открила шта је пресудило да им да баш та имена. Слобода је у емисији на ТВ Храм открила како су донели ту одлуку.

Слобода је рекла да су се водили вером у Бога, па су тако њихове ћерке добиле једне од најлепших српских имена. 

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije. - Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

- Наша ћерка се не зове случајно Вера. Било је пошто су близнакиње, која се прва роди, добиће то име - рекла је Слобода. Додала је да нису имали бабу по имену Вера, већ су име изабрали управо због значаја вере у њиховим животима.

Сада већ поносна мајк, Слобода је свесна да ће њихове наследнице једног дана напустити породични дом.

- Уз веру у Бога, надам се да ћу имати само повода да се поносим њима - додала је.

Војин Ћетковић и десет година млађа Слобода Мићаловић упознали су се 2002. на снимању филма “Зона Замфирова”, када су се родиле прве искре које су касније прерасле у романсу.

Убрзо су се раскинули претходне везе, а своју љубавну причу су почели да живе 2004. године. Четири године касније пар је љубав крунисао браком: 

- Сећам се када сам је први пут угледао, снимали смо, она је била студенткиња. Никада на тај начин нисам гледао студенткиње, нарочито јер су углавном биле клинке. Прошло је неколико дана, позвао ме је сниматељ да дођем да нешто погледам. Видео сам је као неког ко ће вероватно да снима, нисам је посматрао по принципу “лепа је” или слично - рекао је Војин својевремено, преноси "Хелло".

БОНУС ВИДЕО: