Певач Никола Роквић је након месец дана ходочашћа дугог око 1.060 километара, прикупио више од 40 милиона динара, које је наменио за помоћ болесној деци.

У својој мисији је коначно и успео! Баш како је зацртао, апарат који ће помоћи у дијагностиковање канцера мозга, стигао је у Србији. Један ће отићи у Ниш, а други ускоро стиже у Београд.

Путем Инстаграма је са пратиоцима поделио радосне вести.

- Драги људи, само да вас обавестим да је апарат за дечију онкологију у Нишу стигао у Србију. Следеће недеље ћемо га доставити Клиничком центру у Нишу. Апарат за Београд је још у процесу увоза, врло брзо ће и он стићи - саопштио је Никола, па открио да ускоро почиње и реновирање дечијег дела педијатријске онкологије у Београду, што му је био још један од циљева.

- И цео пројекат за реновирање дела дечије онкологије у Београду је завшен и врло ускоро крећу радови. Дивне вести, тако да идемо даље - рекао је са осмехом Никола, али лепим вестима ту није крај.

Како је остао вишак новца, открио је шта ће урадити с њим.

Фото: Инстаграм принтскрин/nikolarokvic

 

 

- Пошто смо прикупили још додатних средстава, обавестићемо вас којој установи ћемо обезбедити потребну апаратуру. Радујмо се! - објавио је наш певач.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: