Pevač Nikola Rokvić je nakon mesec dana hodočašća dugog oko 1.060 kilometara, prikupio više od 40 miliona dinara, koje je namenio za pomoć bolesnoj deci.

U svojoj misiji je konačno i uspeo! Baš kako je zacrtao, aparat koji će pomoći u dijagnostikovanje kancera mozga, stigao je u Srbiji. Jedan će otići u Niš, a drugi uskoro stiže u Beograd.

Putem Instagrama je sa pratiocima podelio radosne vesti.

- Dragi ljudi, samo da vas obavestim da je aparat za dečiju onkologiju u Nišu stigao u Srbiju. Sledeće nedelje ćemo ga dostaviti Kliničkom centru u Nišu. Aparat za Beograd je još u procesu uvoza, vrlo brzo će i on stići - saopštio je Nikola, pa otkrio da uskoro počinje i renoviranje dečijeg dela pedijatrijske onkologije u Beogradu, što mu je bio još jedan od ciljeva.

- I ceo projekat za renoviranje dela dečije onkologije u Beogradu je zavšen i vrlo uskoro kreću radovi. Divne vesti, tako da idemo dalje - rekao je sa osmehom Nikola, ali lepim vestima tu nije kraj.

Kako je ostao višak novca, otkrio je šta će uraditi s njim.

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

 

 

- Pošto smo prikupili još dodatnih sredstava, obavestićemo vas kojoj ustanovi ćemo obezbediti potrebnu aparaturu. Radujmo se! - objavio je naš pevač.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: