Невероватна прича добила је много позитивних коментара, а Џени је на крају открила да је одлучила да је подели како би макар мало утицала на све оне којима "сметају бивши супружници својих партнера". Њену исповест преносимо у целости:

 

 

- Знам да је ова прича лична, али свака особа која зна ово, рекла је да је прича лепа и да треба да причам о њој. Јесте, позитивна је прича и зато снимам ово. Да почнемо од почетка, морам да дам неке податке који су везани за ову причу. Мој тата има 86 година. Кад је он имао 19, отишао је из Шпаније на Кубу. Тамо је живео 40 и кусур година. Остао је тамо јер му се много свидело, па је почео да ради. После неколико година, упознао је једну жену. Оженио се њоме и добио две ћерке које су моје сестре.

Као што можете да претпоставите, разлика између мојих сестара и мене је много велика. Мој тата и прва жена су били заједно 15 или 17 година и нажалост, љубав се угасила. Одлучили су да се растану. То је скроз у реду, пробали су, али су видели да ништа не могу да ураде. Лепо су се растали. Мој тата је и даље живео на Куби јер је тамо радио, а неколико година касније, упознао је моју маму. Моја мама је Кубанка. Заљубили су се.

 

 

Мој тата је започео процедуру да моје сестре и мајка мојих сестара иду у Шпанију да живе. Док је све то трајало, тата је један дан случајно морао да доведе моју старију сестру и питао је моју маму да дође са мном. Она је имала велику трему јер верујем да јој није био лак моменат кад је требало да упозна ћерку мог тате. Није знала како ће моја сестра да реагује, да ли ће да буде непријатна или безобразна. Хвала Богу, моја сестра је била скроз фина и симпатична. Мојој мами је било много драго јер се није осетила лоше. То је био први контакт.

 

@јенниимартин КАКО ЈЕ БИВСА ЗЕНА МОГ ТАТЕ ПОСТАЛА МОЈА КУМА #тиктоксрбија #форyоу ♬ оригинал соунд - Јенни Мартин


Моје сестре и мајка мојих сестара отишле су на Тенерифе да живе, а мој тата и моја мама су остали на Куби јер је тата морао да заврши неколико ствари око бизниса. Неколико месеци касније, венчали су се на Куби. Тад је моја мама добила дозволу да живи у Шпанији, а онда су отишли. Кад су отишли у Шпанију, мој тата је имао друга који је имао апартмане. Дао му је два апартмана, да они, моје сестре и мајка мојих сестара живе у истој згради. Морам да кажем да до тог момента, прва жена мог тате и моја мама нису се познавале. Тај човек је рекао: 'Можете да живите ту, али немојте да имате псе'. Међутим, мајка мојих сестара је имала пса.

 

Један дан, тај човек је морао да покупи нешто у апартману где је живела бивша жена мог тате. Она је преко терасе оставила пса у апартману где су живели мој тата и моја мама. Мој тата је радио, а мама је била сама у апартману. Моја мама се много плаши паса. Кад га је видела, препознала је да је то пас од његове прве жене. После сат времена, неко је куцао на врата од моје маме. Погодите ко је то био? Бивша жена мог тате која је отишла да се извињава и да узме пса. Моја мама је била у шоку јер се оне нису знале. Она је само куцала на врата и рекла: 'Ћао, ја сам та и та, извини молим те, нисам могла, дошао је овај човек'... Моја мама је рекла: 'Није проблем, хоћеш да попијемо кафу?'. Попиле су кафу. Моја мама каже да тај моменат, о којем је толико размишљала, постао је као две другарице које се познају целог живота. После тога су наставиле да се друже, упознала је моју другу сестру и сви су почели да се друже. Моја мама је била једна од најсрећнијих особа.

Моји родитељи су одлучили да она буде моја кума на крштењу. Она је била много срећна. Морам да кажем да је она и данас особа која је много посебна за мене. Била је на мојој свадби, била је на рођендану мог сина, дошла је на мој финални испит на факултету јер моји родитељи нису могли да дођу због посла. Она је толико битна. Ја кад мислим на њу, не осећам да је бивша жена мог тате. Она је само моја кума.

Хтела сам ово да поделим јер је много позитивна прича. Ми, девојке, кад чујемо 'бивша жена', одмах крену негативни коментари.Верујем да, ако си сигурна у свог мужа, то што је било пре тебе, није важно. Ако ниси сигурна, можда та љубавна прича коју имаш, није толико јака и неће успети. Ја сам то научила у својој породици. Моја породица је много велика. Креирали су нешто огромно и посебно. То је стварно 'Телевиса Пресента'. Драго ми је да је поделим са вама јер морамо да оставимо негативност. Да моја мама није њој дала шансу и да она није дала шансу мојој мами, ја не бих знала ко би данас био моја кума - испричала је Џени Мартин.

Ова млада инфлуенсерка удата је за нашег глумца Уроша Јовчића због којег се и преселила у Београд са Тенерифа. Пар се упознао на снимању филма "Монтевидео, Бог те видео".

Мондо