Дејан Петровић Тигар прокоментарисао је за медије све о акцији уклањања сплавова.

- У току је акција уклањана и премештања сплавова који се налазе код 25.маја на Дорћолу. То је наш породични сплав и биће као и сви други измештен на другу локацију. У потпуности подржавамо ову акцију градских служби и узели смо добровољно учешће у истој - рекао је Поповић за домаће медије.

 

 

Иначе, говорећи о уклањању нелегалних сплавова крајем маја, тада председник Привременог органа Београда, а сада градоначелник Александар Шапић, рекао је да "део од Бранковог моста низводно ка Ушћу мора да буде очишћен, да би се видео Калемегдан, јер је то једини део одакле се Калемегданска тврђава, може видети са обале река".

Тада је казао и да "сви знају да су вла­сни­ци спла­во­ва де­це­ни­ја­ма ко­ри­сти­ли јав­ну по­вр­ши­ну без ика­квих па­пи­ра, до­зво­ла и пла­ћа­ња", и да су има­ли при­ли­ку да ли­ци­ти­ра­ју за но­ве ло­ка­ци­је и у том де­лу гра­да".

Познат по дружењу са старлетама

Власник златаре, неретко на друштвеним мрежама показује луксуз у којем свакодневно ужива.

- Већ 15 година имам службу личног обезбеђења и пратње, а није то проузроковано тиме што постоје отворени проблеми, али једноставно лакше је функционисање када је у питању нека организација. Рецимо, они стално паркирају аутомобиле, исто тако постоје увек претње имовинске, личне, тако да мислим да је служба обезбеђења и неке личне пратње неопходна уколико се човек иоле бави неким озбиљнијим бизнисом - рекао је Тигар једном приликом.

 

 

Дејан је познат и по "дружењу" са старлетама, међу којима се нашла и Станија Добројевић, а причало се и Ружица Вељковић. Тигар и на друштвене мреже објављује своје бројне изабранице и њихова гола тела. Његов Инстаграм је преплављен фотографијама скупоцених сатова, новчаница од 500 евра и сликама шампањца који испија у базену.

(Курир)