Илда Шаулић (45) никада није крила да је желела још деце, али то нажалост није успела да оствари. Она је једном приликом говорила о губитку бебе.

Фото: Новости

 

- Нажалост, нисмо успели да Ема добије брата или сестру. У ствари, тада је кренула корона, ја сам добила корону и имала сам изузетно благе симптоме, али то је већ био почетак трећег месеца трудноће, осећала сам се добро, међутим нисам могла да одем код лекара на преглед. Те три, четири, недеље колико сам ја била у кући, баш тада је требало да се види да ли срце почиње да ради... Али, када сам отишла на тај преглед, тога није било. Просто морала је да се прекине трудноћа, у ствари прекинуло се само. Е сада да ли то приписујемо корони или је просто то тако било како је било... каже Илда Шаулић и наставља:

Илда је испричала како је ћерка стално пита због чега нема брата или сестру.

- Генерално, жао ми је да немам више деце зато што је много лепо што имам брата и сестру и знам колико је то и дивна ствар у животу и немерљива заиста. Она је дете које изузетно воли браћу и сестре које има из фамилије, и колико пута је до сад рекла: 'Мама, па што ја немам бату или секу?'. Заиста бих волела, али опет негде сам свесна и својих година и времена и свега. Данас се то све померило, али ја размишљам да желим да будем присутна у животу свог детета, и да их имам више данас, сутра, да када си им најпотребнији да будеш ту, здрав и прав и да можеш негде да им се нађеш и да помогнеш. Све то има своје предности када се људи остваре као родитељи као млађи, или као старији, али све то има свој пут и своју судбину и не можемо ништа то на силу радити,  искрено је испричала Илда.

Мондо