Među brojnim raskošnim vilama koje su smeštene u Negotinu, na samom istoku Srbije, jedna nekretnina se posebno izdvaja. U pitanju je luksuzna vila koju je voditelj Hepi televizije Uroš Blažić pokazao svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok.

- Dobrodošli u negotinski kraj i u našu zlatnu romsku vilu, čija vrednost prelazi stotine hiljada evra - započeo je Uroš u videu, koji je brzo postao viralan.

U dvorištu se pripremala proslavu pa su bili postavljeni stolovi sa suncobranima i belim cvećem. U središtu dvorišta može se videti bela fontana.

- Kada kažem "zlatna vila", mislim na brojne zlatne detalje prisutne u kući. Romi su poznati po svojoj ljubavi prema zlatu i velikim ulaganjima u svoje domove - rekao je Uroš.

U unutrašnjosti se nalaze mramorni podovi i stubovi, bele, žute i crne boje, koje su savršeno kombinovane, a sve je uređeno prema najnovijim trendovima, piše Net.hr.

Obratite pažnju na kuhinju, koja je opremljena po poslednjem trendu," dodao je Uroš, te je pokazao kako izgleda luksuzna kuhinja s velikim ostrvom.

Kupatilo je takođe u zlatnom izdanju, s mramornim pločicama, zlatnom WC šoljom i lavaboom. Lusteri, zavese i nameštaj su brendirani i u skladu s najnovijim trendovima, a zlatni lusteri savršeno se uklapaju u ovu luksuznu dekoraciju.

BONUS VIDEO:

(Žena)