S druge strane, u stvarnom životu, stvari su stajale potpuno drugačije. Natašino srce veoma brzo, može se slobodno reći, u jedan mah osvojio je zgodni teniski trener, s kojim ju je upoznala njegova kuma.

Nataša već godinama uživa u skladnom braku Vukom Tapuškovićem, a dugogodišnju ljubav krinisali su i sa dve ćerke - Dejnom i Đurđom. Iako retko o privatnom životu govore u javnosti pojedini detalji govore da je njihova ljubavna priča poput scenarija za neki romantičan film.

Foto: V. Danilov

 

 

Nataša je jednom prilikoj ispričala da je već pri prvom susretu znala da će baš on biti njen muž.

- Imala sam 27 godina i nisam bila ni u kakvoj žurbi da sretnem „gospodina pravog“, a naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u „Stupici“, posle predstave ,,Supermarket‘“, u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: „Aha, ovo je moj muž.“ Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: „Sigurno je to taj.“ Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe - rekla je glumica u jednom intervjuu.

Prošlo je samo mesec dana, a oni su bili sigurni da je to ljubav za ceo život. Vuk je Nataši adao verenički prsten i tako joj pokazao da je spreman da sa njom provede ostatak svog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film „Život je čudo“ i venčali se posle godinu dana. Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Kao dete doživljavala sam mučne scene u školi kada me pitaju za ime i prezime oca i majke, a moram da izgovorim dva različita. Smetalo mi je što moja porodica nije jedno, kao da smo bili rasparčani. Ne smatram da je razvod strašan, niti imam strah od sopstvenog, iako ne bih volela da se to ikada desi, ali mi je najvažnije da moja deca sve vreme gledaju naš zdrav odnos i da što pre nauče da budu u dosluhu sa svojom intuicijom - rekla je svojevremeno Nataša.

I nakon dugog niza godina njihova ljubav sija istim sjajem, a jedno drugom su najveća podrška. Decu vaspitavaju najbolje što mogu i trude se da im pruže sve ono što oni nisu imali.

Foto: Antonio Ahel/ATA images

 

 

Budući da je Nataša jako patila zbog razvoda svojih roditelja kada je uplovila u brak bila je sigurna da će to biti za ceo život. Želela je da svojoj deci da priliku da odrastaju uz oba roditelja i da osete toplinu porodičnog doma koju ona nije imala.

- Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim.

BONUS VIDEO: