Tuča se podsetimo, dogodila oko 20 sati u centru Loznice, tačnije na šetalištu i to kada je M. G. sa prijateljima krenuo da sedne u automobil.

- Mom bratu se bore za život... Teško je povređen iz za sada nepoznatog razloga od lokalnih kabadahija i dilera - rekao je u jednom dahu sagovornik i dodao:

- Sinoć je bio sa prijateljima u kafiću i nije bilo nikakvih problema. Napadnut je kada je ulazio u automobil kojim je upravljala jedna od devojaka iz društva. Kada je zakoračio i krenuo da sedne, petorica muškaraca se zaletela ka njemu i počeli su da ga udaraju. U jednom trenutku nešto je odzvonilo, sigurno ga nisu tukli rukama i nogama nego je zadobio udarac nekim predmetom.

Prema njegovim rečima, usledila je jeziva drama.

- Prijatelj mog brata, koji je bio sa njim kada su ga tukli pokušao je da ga zaštiti, čak mu je i vadio jezik kako bi preživeo. Svojim telom je štitio M. G. ali je i on dobio kaiš preko leđa. Devojke su vrištale, dozivale pomoć. Na šetalištu je bilo dosta ljudi koji su videli prebijanje - kaže zabrinuto on i dodaje:

- Batinaši su pobegli, a jedan od njih N. K. koji je i uhapšen vikao je pred okupljenima: "Niste me videli ovde, nisam bio ovde." i pobegao u nepoznatom pravcu. U međuvremenu je došla policija i Hitna pomoć koja je prvo mog brata prevezla u lozničku bolnicu, a zbog ozbiljnosti povreda prevezen je za Beograd. Unakazili su ga, nalazi se u kritičnom stanju. Molimo se da preživi.

Naš sagovornik je zatim izjavio: "Želelo bi da kažem da moj brat M. G. nije navijač, niti pripada nekoj navijačkog grupi, kao što je bila prvobitna vest - da je sinoć došlo do tuče navijača."

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tuče. Loznička policija pored N. K. lišila je slobode još jedno lice.

BONUS VIDEO: