Туча се подсетимо, догодила око 20 сати у центру Лознице, тачније на шеталишту и то када је М. Г. са пријатељима кренуо да седне у аутомобил.

- Мом брату се боре за живот... Тешко је повређен из за сада непознатог разлога од локалних кабадахија и дилера - рекао је у једном даху саговорник и додао:

- Синоћ је био са пријатељима у кафићу и није било никаквих проблема. Нападнут је када је улазио у аутомобил којим је управљала једна од девојака из друштва. Када је закорачио и кренуо да седне, петорица мушкараца се залетела ка њему и почели су да га ударају. У једном тренутку нешто је одзвонило, сигурно га нису тукли рукама и ногама него је задобио ударац неким предметом.

Према његовим речима, уследила је језива драма.

- Пријатељ мог брата, који је био са њим када су га тукли покушао је да га заштити, чак му је и вадио језик како би преживео. Својим телом је штитио М. Г. али је и он добио каиш преко леђа. Девојке су вриштале, дозивале помоћ. На шеталишту је било доста људи који су видели пребијање - каже забринуто он и додаје:

- Батинаши су побегли, а један од њих Н. К. који је и ухапшен викао је пред окупљенима: "Нисте ме видели овде, нисам био овде." и побегао у непознатом правцу. У међувремену је дошла полиција и Хитна помоћ која је прво мог брата превезла у лозничку болницу, а због озбиљности повреда превезен је за Београд. Унаказили су га, налази се у критичном стању. Молимо се да преживи.

Наш саговорник је затим изјавио: "Желело би да кажем да мој брат М. Г. није навијач, нити припада некој навијачког групи, као што је била првобитна вест - да је синоћ дошло до туче навијача."

Истрага је у току и она ће утврдити све детаље ове језиве туче. Лозничка полиција поред Н. К. лишила је слободе још једно лице.

БОНУС ВИДЕО: