Zadrugar je pred sam početak takmičenja odustao od istog jer je dobio batine od nepoznatih napadača. 

Marinkovića su navodno sačekala dvojica momaka dok se šetao po gradu i sa leđa ga napali, a zatim mu zadali ozbiljne udarce u predelu glave i lica, kao i stomaka.

Na sreću uspeo je da izvadi telefon i pozove Hitnu pomoć.

- Ivan je krenuo iz stana da završi neke obaveze i to se sve desilo oko devet uveče. U jednom delu gde je bilo mračnije i nije bilo ljudi, sačekala su ga dvojica i napali ga sa leđa, nije imao mogućnost da se brani. Udarali su ga po glavi i licu, da bi ga jedan na kraju šutnuo u stomak. Pobegli su nakon minut, a Ivan je nekako izvadio telefon iz torbice i nazvao Hitnu koja je došla u roku od pet minuta. Na sreću nema nikakve prelome, ali je dosta ugruvan i boli ga glava. Preporučeno mu je strogo mirovanje. Hitna pomoć je po službenoj dužnosti nazvala i policiju koja je uzela od Ivana izjavu i sada traže napadače.

- Nesreća je što tu gde je pretučen nije bilo kamera u blizini. Međutim, Ivan je rekao da ima nekoliko neprijatelja iz rijalitija i da je moguće da je neko od njih platio dvojicu da ga pretuku. Ne može ni on da tvrdi ništa i optužuje nekog dok ne sazna istinu. Baš je dva dana imao bolove i nije izlazio iz stana uopšte. Sada je malo i uplašen, te ni ne ide sam nigde. Bila mu je sestra u stanu da mu pomogne šta treba. Inače, kada s eoporavi kaže da će ući u rijaliti da će još više da ih gazi i iznosi sve što zna o njima - priča izvor blizak Ivanu za "Star". 

BONUS VIDEO: