Задругар је пред сам почетак такмичења одустао од истог јер је добио батине од непознатих нападача. 

Маринковића су наводно сачекала двојица момака док се шетао по граду и са леђа га напали, а затим му задали озбиљне ударце у пределу главе и лица, као и стомака.

На срећу успео је да извади телефон и позове Хитну помоћ.

- Иван је кренуо из стана да заврши неке обавезе и то се све десило око девет увече. У једном делу где је било мрачније и није било људи, сачекала су га двојица и напали га са леђа, није имао могућност да се брани. Ударали су га по глави и лицу, да би га један на крају шутнуо у стомак. Побегли су након минут, а Иван је некако извадио телефон из торбице и назвао Хитну која је дошла у року од пет минута. На срећу нема никакве преломе, али је доста угруван и боли га глава. Препоручено му је строго мировање. Хитна помоћ је по службеној дужности назвала и полицију која је узела од Ивана изјаву и сада траже нападаче.

- Несрећа је што ту где је претучен није било камера у близини. Међутим, Иван је рекао да има неколико непријатеља из ријалитија и да је могуће да је неко од њих платио двојицу да га претуку. Не може ни он да тврди ништа и оптужује неког док не сазна истину. Баш је два дана имао болове и није излазио из стана уопште. Сада је мало и уплашен, те ни не иде сам нигде. Била му је сестра у стану да му помогне шта треба. Иначе, када с еопорави каже да ће ући у ријалити да ће још више да их гази и износи све што зна о њима - прича извор близак Ивану за "Стар". 

БОНУС ВИДЕО: