Zlatan Ibrahimović jedan je od najkontroverznijih ljudi u svetu fudbala i njegovi potezi i izjave često su bacali u drugi plan i spektakularne golove koje je postizao dok je bio na terenu. Sada je Zlatan u upravi Milana, ali se i tu priča o njegovim potezima.

Italijanski portal "Republika" otkrio je kako je upravo zbog Ibrahimovićeve odluke bez posla u Milanu ostao Ignjacio Abate koji je vodio mladi tim roso-nera. Abate prema navodima pomenutog portala nije želeo da stavi u ekipu Zlatanovog sina Maksimilijana prošle sezone i krajem juna ove godine dobio je otkaz.

Foto: Profimedia

 

 

Uz njega, Zlatan je otkaz uručio i ocu Ignjacija Abatea, Benjaminu, koji je bio trener golmana u klubu. Sada je Ignjacio Abate šef stručnog štaba trećeligaša Ternane, a Zlatanov sin Maksimilijan počeo je da dobija minute u mladom timu Milana.

Zbog svega ovoga Šveđanin je u velikom problemu, te je pod budnim okom čelnika slavnog italijanskog kluba i svaki njegov naredni potez će se pratiti. Da li će ga neki sličan potez koštati posla ostaje da se vidi.

(Repubblica)

BONUS VIDEO: