Glumac Sergej Trifunović uhapšen je na granici sa Hrvatskom, kasno sinoć, a njega je policija, kako pišu hrvatski mediji, rano jutros odmah sa granice sprovela u Split.

Foto: ATA images

 

Sergeja Trifunovića su, kako piše "Slobodna Dalmacija" uhapsili prilikom pokušaja da pređe srpsku granicu i uđe u Hrvatsku.

Glumac će tokom dana biti doveden u Split na Opšinski prekršajni sud gde ga čeka novo suđenje.

Bio uhapšen u Splitu

Inače, glumac Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa. Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

Glumac Sergej Trifunović gostovao je u emisiji "Zavidavanje" koju vodi hrvatski voditelj Lado Tomičić i ispričao svoju stranu priče, odnosno svoje viđenje događaja u Splitu, kada je završio u policiji jer je šetao psa bez povoca.

Glumac je nakon tog incidenta rekao da više ne želi da ide u Split.

– Ne bih se osećao dobro u stomaku da ponovo odem u Split. Posle gorkog ukusa, nemam želju da idem u Split – zaključuje.

(Slobodna dalmacija)