Osim saradnje sa Teom, Dado je ostvario i saradnju sa Gogom Sekulić. Svoju muzičku karijeru započeo je kao klavijaturista, a pre dve godine postao je i pevač, te za sada, iza sebe ima dve autorske pesme.

Dado je u velikom intervju otkrio sve o saradnji sa pevačicama ali i kako je izgledao njegov put: 

 - Već deset godina sam muzičar, a želja za pevanjem se javila pre pet godina. Kao radni muzičar sam došao do saradnje sa nekim pevačicama, prvo sam radio po gradu za male pare, a onda sam odlučio da preskočim te stepenike i pošaljem poruku pevačicama na mrežama. Jedno 15 njih sam pisao, ali nisam dobio odgovore. Bio sam tada klinac, ali sam odmah želeo da počnem ozbiljnije da se bavim muzikom- kaže na početku razgovora ovaj Novosađanin, koji je nedavno objavio numeru „Suma sumarum“, koju je sam napisao

Dragan je podelio i svoju dirljivu životnu priču. Tokom rata, majka ga je rodila u podrumu: 

- Rodom sam iz Hrvatske, mesto Benkovac, zbog rata smo morali da se raselimo. Rođen sam 1993. godine, majka me je rodila u podrumu, bez struje, bez vode, a okolo granate padaju. Nemaš vodu da pijem, nismo imali hranu. Svaka čast mojim roditeljima na svemu. Ja sam rođen kad je i termin, majka me je rodila u podrumu bolnice, ispao sam kao malo tele, preseci ono, bućni ga u vodu i eto. Jeo sam pasulj sa par meseci, samo su jabuke bile i pasulj.

Mladi pevač je otkrio koliko su dugo boravili u podruumu: 

- Skoro dve godine. Bilo – ne ponovilo se. Često nastupam u Hrvatskoj, volim te ljude, imam puno prijatelja tamo. Zaboravimo šta je bilo.

Na pitanje novinara, da li je i otac bio sa njima, odgovorio je:

- Jeste, i stričevi su bili tu. Otac je na svoju odgovornost išao preko minskih polja da meni ubere jabuke, jer nismo imali šta da jedemo.

Život počinju u Čelarevu: 

- Imao sam dve godine, lepo su nas prihvatili, ali smo došli bez ičega. Nisi mogao ništa da poneseš. Otac je imao svoj biznis u Hrvatskoj, majka je bila domaćica i kada smo došli u Srbiju, tata je kopao kanale, a mama je išla na njivu da radi. U Hrvatskoj se tata bavio poljoprivredom, na veliko je radio voće i povreće, to su bili hektari, izvoz je bio na tone.

Da je talentovan za muziku, otkrio je u osnovnoj školi: 

- Moj prijatelj iz osnovne škole je bio talentovan, njega je njegov otac učio da svira i on je stalno nosio mali sintisajzer u školu. Ja sam njega stalno gledao i razmišljao kako to radi i ja skupim 200 dinara i odem u kinesku prodavnicu i kupim onaj mali sintisajzer i u školi se čula pesma od Dobrivoja Topalovića ‘Crno vino crne oči’ i ja sam čuo taj ton i pogodio na sintisajzeru. Trčao sam kući da tati pokažem šta sam naučio, on mi nije verovao i onda sam neku drugu pesmu skinuo i tako sam shvatio da imam sluha.

(Nova) 

BONUS VIDEO: