Pevačica je otkrila da ju je bivši momak prevario sa muškarcem. NJegovo ime nije želela da otkrije. 

- Jedan moj bivši partner je izlagao i mene i naciju. Slučajno sam saznala da me je prevario sa jednom devojkom, a onda sam slučajno saznala da me je ponovo prevario - rekla je Sara Reljić, a Luna ju je upitala:

 

 

- Prevario te je sa još jednom devojkom?

- Kamo sreće da je sa devojkom, tako da mi je to još teže palo. Prevario me je sa muškarcem. On je javna ličnost - šokirala je pevačica izjavom u emisiji "Bunker", kod Lune Đogani.

Sara je otkrila da je zaljubljena: 

- Sjajno sam, a poslovno nikad bolje, hvala dragom Bogu. Izbacujem album. Postoji osoba koja mi je ukrala srce, ali isto tako, zavede me i nestade. Nismo se slagali, ali moje srce i dalje pripada njemu i nije me stid da kažem to. Ali, eto, generalno emotivno nedostupna u smislu da nisam ni za kakve ponude, ni za kakvu ljubav trenutno, iako moje srce pripada njemu, mi nismo zajedno – objasnila je pevačica, koja se proslavila učešćem u "Zadruzi".

 

 

Većina mašta o dvojci poput Sare, a mlada pevačica je otkrila kakve kvalitete poseduje dečko koji joj je osvojo srce: 

- Em što ima ono nešto, em što je imao sve kvalitete koje sam ja volela, ali prosto iz nekih razloga to nije uspelo. Ajde na stranu to što je lep i zgodan, nego je muškarac koji je ambiciozan i koji će sve da da na svetu da te vidi, da prođe pola sveta da bi došao da te vidi – rekla je ona, a zatim dodala da li je daljina kriva za prekid ljubavi:

- Nije daljina, neke druge stvari su u pitanju. Ali, mene iskreno nije stid da kažem da mislim da je to bio čovek mog života, ali ja sam to jednostavno pustila - rekla je ona za Grand.

BONUS VIDEO: