Певачица је открила да ју је бивши момак преварио са мушкарцем. Његово име није желела да открије. 

- Један мој бивши партнер је излагао и мене и нацију. Случајно сам сазнала да ме је преварио са једном девојком, а онда сам случајно сазнала да ме је поново преварио - рекла је Сара Рељић, а Луна ју је упитала:

 

 

- Преварио те је са још једном девојком?

- Камо среће да је са девојком, тако да ми је то још теже пало. Преварио ме је са мушкарцем. Он је јавна личност - шокирала је певачица изјавом у емисији "Бункер", код Луне Ђогани.

Сара је открила да је заљубљена: 

- Сјајно сам, а пословно никад боље, хвала драгом Богу. Избацујем албум. Постоји особа која ми је украла срце, али исто тако, заведе ме и нестаде. Нисмо се слагали, али моје срце и даље припада њему и није ме стид да кажем то. Али, ето, генерално емотивно недоступна у смислу да нисам ни за какве понуде, ни за какву љубав тренутно, иако моје срце припада њему, ми нисмо заједно – објаснила је певачица, која се прославила учешћем у "Задрузи".

 

 

Већина машта о двојци попут Саре, а млада певачица је открила какве квалитете поседује дечко који јој је освојо срце: 

- Ем што има оно нешто, ем што је имао све квалитете које сам ја волела, али просто из неких разлога то није успело. Ајде на страну то што је леп и згодан, него је мушкарац који је амбициозан и који ће све да да на свету да те види, да прође пола света да би дошао да те види – рекла је она, а затим додала да ли је даљина крива за прекид љубави:

- Није даљина, неке друге ствари су у питању. Али, мене искрено није стид да кажем да мислим да је то био човек мог живота, али ја сам то једноставно пустила - рекла је она за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: