Dragoslav Lazić je iz braka sa Snežanom Savić dobio ćerku Anitu, a kada se razveo, u 76. godini je dobio bliznce. Glumica je posle kraja braka sa Lazićem  ostala u dobrim odnosima, zbog ćerke i unuke. 

Nakon kraha ljubavi sa Lazićem, glumica je ostala u dobrom odnosu sa bivšim mužem upravo zbog svoje ćerke, a kasnije i unuke.

Oboje su započeli novi život, Snežana sa partnerom čije ime ne želi da otkrije, a Dragoslav je posle razvoda imao buran ljubavni život. Reditelj (88) se oženio sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj.

Foto: V. Danilov

 

Kada je Dragoslav imao 76 godina, posle duge i teške borbe za potomstvo, par je dobio blizance putem vantelesne oplodnje, Iskru i Lazara. Dragana se našla u depresiji jer je mislila da nikada neće postati majka: 

- Uz mog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila sam da ništa nije sramota. Ja sam uz njega odrastala s obzirom na to da sam ga upoznala kada sam imala 26 godina. Pošto nismo uspevali da se prirodnim putem ostvarimo u ulozi roditelja, posle bezbroj pokušaja počeli smo akciju vantelesne oplodnje. Budući da su pokušaji bili uzaludni, polako sam sve dublje padala u očaj - rekla je svojevremeno za "Hello" Dragana Turkalj.

Dragoslav Lazić je rođen 23. novembra 1936. godine u selu Ribare, u okolini Jagodine. Završio je gimnaziju u Jagodini, a Pravni fakultet i Višu filmsku školu u Beogradu. Bio je oženjen glumicom Draganom Turkalj Lazić, sa kojom ima blizance - sina i ćerku. Iz prethodnih brakova ima troje dece, sina Zorana i ćerku Katarinu sa slovenačkom producentkinjom Dunjom Klemenc, i Anitu, koja je glumica, sa glumicom Snežanom Savić.

Lazićeve najpoznatije televizijske serije su: "Parničari", "Muzikanti", "LJubav na seoski način", "Građani sela Luga", "Doktorka na selu", "Seljaci" i "Zvezdara".

BONUS VIDEO: