Jedna žena doživela je veliki šok nakon što je napravila DNK test, koji je dobila kao poklon. Iako je 42-godišnjakinja izjavila da je test napravila iz čiste zabave, bez većeg interesovanja za svoje poreklo, otkrića su je potpuno iznenadila, piše Miror. Na Reditu je podelila: "Znala sam da muškarac na mom rodnom listu nije moj biološki otac, a o svojim precima znam da u mojoj porodici ima dosta skandala i vanbračne dece."

No, kad je dobila rezultate, videla je podudaranje od 27% sa osobom za koju nikada nije čula, što ju je podstaklo da nazove svoju majku i raspita se o toj osobi.

U početku njena majka nije prepoznala ime, ali posle kraće ćutnje prisetila se veze sa nekim ko bi mogao da bude u pitanju. Žena je tada shvatila da osoba za koju je verovala da je njen otac verovatno to nije.

Foto: Shutterstock

 

Nakon toga, majka je nazvala svoju ćerku i objasnila da je kao tinejdžerka bila ‘divlja’ te priznala da je izlazila sa muškarcem koji bi mogao da bude njen pravi otac. Žena je odlučila da istraži dalje podudarnosti i ubrzo otkrila umrlicu koja je povezivala njenog potencijalnog oca sa najbližim rođakom. Otkrila je i tužnu činjenicu da je imala mlađeg brata koji je preminuo od melanoma u 20. godini života 2011. godine. Ovo je za nju bilo posebno bolno jer je 2019. godine izgubila vlastitog sina, nedugo pre njegovog 12. rođendana, zbog raka mozga.

Ova otkrića duboko su je potresla, a sada se brine hoće li sestra njenog biološkog oca, za kojeg je isto tada saznala, prepoznati podudarnost i pokušati da stupi u kontakt sa njom kako bi dobila odgovore o njihovoj povezanosti.

Na Reditu je podelila svoje strahove: "Ne mogu da zamislim kakav bi to emocionalni udarac bio za tu porodicu kad bi saznali da imaju još jedno dete negde, a uz to i saznanje da je to dete izgubilo svoje jedino dete zbog raka. Taj osećaj je strašan i teško podnošljiv." Takođe je dodala da je požalila što je uopšte napravila taj test te upitala korisnike Redita da li je iko drugi imao iskustva koja bi voleli da ponište posle DNK testiranja.

Korisnici su joj dali razne savete. Jedan je predložio da može da isključi podudaranja ako ne želi da je rodbina pronađe, dok su drugi izrazili saučešće zbog njenih gubitaka. Puno korisnika istaklo je kako su dirnuti njenom pričom, dok su neki naglasili važnost podrške njene majke i sestre. Jedan korisnik je rekao: ‘Da sam na mestu te žene, bio bih zahvalan što nešto od mog brata živi dalje kroz nju’.

BONUS VIDEO: