Једна жена доживела је велики шок након што је направила ДНК тест, који је добила као поклон. Иако је 42-годишњакиња изјавила да је тест направила из чисте забаве, без већег интересовања за своје порекло, открића су је потпуно изненадила, пише Мирор. На Редиту је поделила: "Знала сам да мушкарац на мом родном листу није мој биолошки отац, а о својим прецима знам да у мојој породици има доста скандала и ванбрачне деце."

Но, кад је добила резултате, видела је подударање од 27% са особом за коју никада није чула, што ју је подстакло да назове своју мајку и распита се о тој особи.

У почетку њена мајка није препознала име, али после краће ћутње присетила се везе са неким ко би могао да буде у питању. Жена је тада схватила да особа за коју је веровала да је њен отац вероватно то није.

Фото: Shutterstock

 

Након тога, мајка је назвала своју ћерку и објаснила да је као тинејџерка била ‘дивља’ те признала да је излазила са мушкарцем који би могао да буде њен прави отац. Жена је одлучила да истражи даље подударности и убрзо открила умрлицу која је повезивала њеног потенцијалног оца са најближим рођаком. Открила је и тужну чињеницу да је имала млађег брата који је преминуо од меланома у 20. години живота 2011. године. Ово је за њу било посебно болно јер је 2019. године изгубила властитог сина, недуго пре његовог 12. рођендана, због рака мозга.

Ова открића дубоко су је потресла, а сада се брине хоће ли сестра њеног биолошког оца, за којег је исто тада сазнала, препознати подударност и покушати да ступи у контакт са њом како би добила одговоре о њиховој повезаности.

На Редиту је поделила своје страхове: "Не могу да замислим какав би то емоционални ударац био за ту породицу кад би сазнали да имају још једно дете негде, а уз то и сазнање да је то дете изгубило своје једино дете због рака. Тај осећај је страшан и тешко подношљив." Такође је додала да је пожалила што је уопште направила тај тест те упитала кориснике Редита да ли је ико други имао искуства која би волели да пониште после ДНК тестирања.

Корисници су јој дали разне савете. Један је предложио да може да искључи подударања ако не жели да је родбина пронађе, док су други изразили саучешће због њених губитака. Пуно корисника истакло је како су дирнути њеном причом, док су неки нагласили важност подршке њене мајке и сестре. Један корисник је рекао: ‘Да сам на месту те жене, био бих захвалан што нешто од мог брата живи даље кроз њу’.

БОНУС ВИДЕО: