Салата која је одушевила многе. 

  • 1 кг кромпира 
  • 1 љубичасти лук средње величине
  • 1 кашичица сенфа
  • 100 мл воде
  • 1 кашика јабуковог сирц́ета
  • 3 кашике сунцокретовог уља
  • свеже млевени бибер по укусу
  • ½ кашичице соли
  • 1 кашика сецканог першуна

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Hanuma kocht - Hanumina kuhinja

 

 

Ољуштите кромпир, па га кувајте пола сата. Потом га оставите у хладној води и исеците на кришке. После тога исецкајте црни лук, па додајте кромпиру и промешајте. Додајте воду, уље,сирће и сенф, добро сједините па прелијте реко кромпира. Оставите да одстоји пола сата, па после тога декоришите сецканим першуном, додајте со и бибер. Салата је спремна за служење. 

(Трпеза)

БОНУС ВИДЕО: