Београђанин је, како тврди, кобне ноћи био у истом клубу у ком је са својим пријатељима, за барским столом крај бине, био Матеј. Он каже да је око 2 сата после поноћи напустио клуб управо јер све што се око њега дешавало више није могао да гледа. У то време је, судећи по досад објављеним снимцима са сигурносних камера, из "Готика" у мајици кратких рукава истрчао и млади Сплићанин.

- У то доба избиле су две туче у клубу, али решене су брзо. Обезбеђење је дошло и избацило све актере напоље - прича овај Београђанин, чији је идентитет познат редакцији "Блица".

Фото: Милена Анђела/Друштвене мреже

 

 

Како каже, "Готик" је био пун млађе популације, међутим оно што га је највише шокирало је што је за једним од столова видео девојку како конзумира кокаин!

- Неколико метара од мене видео сам како девојка шмрче кокаин за столом! У једном тренутку почела је да јој цури крв из носа, конобар је то видео и одмах је позвао обезбеђење које је дојурило и избацило је из клуба - описује Београђанин и додаје:

Фото: З. Јовановић/Гугл мапс/Принтсцреен/Ало/МУП Хрватске

 

 

- Обезбеђење ју је буквално изнело из клуба онако с крвавом главом, а она је полу-омамљена вриштала на њих, гребала их... Да ситуација буде још бизарнија у руци је држала БусПлус картицу умрљану белим прахом, пошто је тиме "секла" кокаин".

Он је, како каже, након тога отишао из клуба.

Управо у то време, око 2 сата после поноћи, из клуба је, у мајици кратких рукава, истрчао Сплићанин Матеј. Зашто је без јакне и у толикој журби излетео на улицу, још је мистерија. Оно што су забележиле поједине сигурносне камере јесте да је Матеја потом изјурио на улицу и покушао да заустави такси, а како у томе није успео, јер је возило већ имало заказану вожњу, одјурио је даље низ улицу. Шта се потом с њим догодило још је предмет велике полицијске истраге.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".