Beograđanin je, kako tvrdi, kobne noći bio u istom klubu u kom je sa svojim prijateljima, za barskim stolom kraj bine, bio Matej. On kaže da je oko 2 sata posle ponoći napustio klub upravo jer sve što se oko njega dešavalo više nije mogao da gleda. U to vreme je, sudeći po dosad objavljenim snimcima sa sigurnosnih kamera, iz "Gotika" u majici kratkih rukava istrčao i mladi Splićanin.

- U to doba izbile su dve tuče u klubu, ali rešene su brzo. Obezbeđenje je došlo i izbacilo sve aktere napolje - priča ovaj Beograđanin, čiji je identitet poznat redakciji "Blica".

Foto: Milena Anđela/Društvene mreže

 

 

Kako kaže, "Gotik" je bio pun mlađe populacije, međutim ono što ga je najviše šokiralo je što je za jednim od stolova video devojku kako konzumira kokain!

- Nekoliko metara od mene video sam kako devojka šmrče kokain za stolom! U jednom trenutku počela je da joj curi krv iz nosa, konobar je to video i odmah je pozvao obezbeđenje koje je dojurilo i izbacilo je iz kluba - opisuje Beograđanin i dodaje:

Foto: Z. Jovanović/Gugl maps/Printscreen/Alo/MUP Hrvatske

 

 

- Obezbeđenje ju je bukvalno iznelo iz kluba onako s krvavom glavom, a ona je polu-omamljena vrištala na njih, grebala ih... Da situacija bude još bizarnija u ruci je držala BusPlus karticu umrljanu belim prahom, pošto je time "sekla" kokain".

On je, kako kaže, nakon toga otišao iz kluba.

Upravo u to vreme, oko 2 sata posle ponoći, iz kluba je, u majici kratkih rukava, istrčao Splićanin Matej. Zašto je bez jakne i u tolikoj žurbi izleteo na ulicu, još je misterija. Ono što su zabeležile pojedine sigurnosne kamere jeste da je Mateja potom izjurio na ulicu i pokušao da zaustavi taksi, a kako u tome nije uspeo, jer je vozilo već imalo zakazanu vožnju, odjurio je dalje niz ulicu. Šta se potom s njim dogodilo još je predmet velike policijske istrage.

(Blic)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".