Развод Јоване Пајић и Александра Цветковића, певачици је тешко пао. Осмех је протеклих месеци напросто ишчезао са њеног лица, а сада се само због једног вратио.


Развод Јоване Пајић и Александра Цветковића озбиљно је уздрмао јавност, а певачица, која се за фронтмена Тропико бенда удала по свим традиционалним обичајима, није могла ни да наслути какве ће последице одлука о разлазу утицати на њу саму.

Јована коју смо навикли да видимо насмејану, јер се увек гласно и од срца смеје, протеклих месеци потпуно је утихнула, а осмех на њеном лицу се готово угасио.


Паковање кофера и одлазак из стана у ком је са певачем провела више од деценије, празна страна кревета, објашњавање деци зашто мама и тата не живе више на истој адреси и све друге ствари које обавезно разлаз прате тешко су којој пале.

Променила се, смирила, повукла, посветила себи и деци, међутим, недавно се појавио разлог да се поново врати својим свакодневним активностима и понашању по ком је препознатљива.

Фото: Принтскрин Инстаграм/jovana___pajic

 

Јована је, наиме, пре два дана обележила свој 33. рођендан, што је био повод за нову комуникацију са драгим људима. Бројне честитке које је добила разгалиле су је, утоплиле њено срце, а сви су приметили да се и широки осмех, који је дуго био одсутан са њеног лица, вратио.

Било је време да Пајићева стави тачку на кајање, разочарење, тугу и настави по старом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".