Razvod Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića, pevačici je teško pao. Osmeh je proteklih meseci naprosto iščezao sa njenog lica, a sada se samo zbog jednog vratio.


Razvod Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića ozbiljno je uzdrmao javnost, a pevačica, koja se za frontmena Tropiko benda udala po svim tradicionalnim običajima, nije mogla ni da nasluti kakve će posledice odluka o razlazu uticati na nju samu.

Jovana koju smo navikli da vidimo nasmejanu, jer se uvek glasno i od srca smeje, proteklih meseci potpuno je utihnula, a osmeh na njenom licu se gotovo ugasio.


Pakovanje kofera i odlazak iz stana u kom je sa pevačem provela više od decenije, prazna strana kreveta, objašnjavanje deci zašto mama i tata ne žive više na istoj adresi i sve druge stvari koje obavezno razlaz prate teško su kojoj pale.

Promenila se, smirila, povukla, posvetila sebi i deci, međutim, nedavno se pojavio razlog da se ponovo vrati svojim svakodnevnim aktivnostima i ponašanju po kom je prepoznatljiva.

Foto: Printskrin Instagram/jovana___pajic

 

Jovana je, naime, pre dva dana obeležila svoj 33. rođendan, što je bio povod za novu komunikaciju sa dragim ljudima. Brojne čestitke koje je dobila razgalile su je, utoplile njeno srce, a svi su primetili da se i široki osmeh, koji je dugo bio odsutan sa njenog lica, vratio.

Bilo je vreme da Pajićeva stavi tačku na kajanje, razočarenje, tugu i nastavi po starom.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".