Vest o razvodu Jovane Pajić i Saleta Tropika šokirala je mnoge sa obzirom na to da su njih dvoje važili za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi.

Međutim, iza njihovog osmeha ipak su se krili razni problemi o kojima niko sem njih ništa nije znao. 

Foto: Instagram printskrin/jovana___pajic

 

Pevačica Jovana Pajić je započela muzičku karijeru ulaskom u finale takmičenja "Zvezde Granda", posle kog je nastavila istim pravcem.
Snimila je, kako solo, tako i više duetskih pesama koji se i danas preslušavaju, ali je udajom i nakon što je rodila ćerke muziku stavila po strani.

Sa druge strane Sale je nastavio sa svojom karijerom, dok je ona tek s vremena na vreme objavila poneki singl, ali nije nastupala.
Međutim, kako svari stoje, razilaženjem sa suprugom, Jovana je promenila mnogo toga, ne samo adresu stanovanja i status udate žene.

Kako sada sa ćerkicama živi kao podstanar više je nego jasno da joj je novac potreban. Ono što se može primetiti jeste da je nakon razvoda postala aktivnija na društvenim mrežama, ali i da je tu razvila svojevrsan biznis.

Naime, njene objave se uglavnom svode na reklamiranje različitih brendova čije je postala zaštitno lice. S obzirom na to da su u pitanju poznati brendovi koje reklamira, reklo bi se može i dovoljno da zaradi na ovakav način, a s obzirom na to da cena reklame zavisi od pregleda tj. traženosti profila, može se reći da joj ovaj posao za sad odlično ide.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".