Вест о разводу Јоване Пајић и Салета Тропика шокирала је многе са обзиром на то да су њих двоје важили за један од најскладнијих парова на нашој естради.

Међутим, иза њиховог осмеха ипак су се крили разни проблеми о којима нико сем њих ништа није знао. 

Фото: Инстаграм принтскрин/jovana___pajic

 

Певачица Јована Пајић је започела музичку каријеру уласком у финале такмичења "Звезде Гранда", после ког је наставила истим правцем.
Снимила је, како соло, тако и више дуетских песама који се и данас преслушавају, али је удајом и након што је родила ћерке музику ставила по страни.

Са друге стране Сале је наставио са својом каријером, док је она тек с времена на време објавила понеки сингл, али није наступала.
Међутим, како свари стоје, разилажењем са супругом, Јована је променила много тога, не само адресу становања и статус удате жене.

Како сада са ћеркицама живи као подстанар више је него јасно да јој је новац потребан. Оно што се може приметити јесте да је након развода постала активнија на друштвеним мрежама, али и да је ту развила својеврсан бизнис.

Наиме, њене објаве се углавном своде на рекламирање различитих брендова чије је постала заштитно лице. С обзиром на то да су у питању познати брендови које рекламира, рекло би се може и довољно да заради на овакав начин, а с обзиром на то да цена рекламе зависи од прегледа тј. тражености профила, може се рећи да јој овај посао за сад одлично иде.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".