Ова кекс торта се не пече, а прија сваком. Можете бирати пудинг по жељи. 

Потребно је: 

  • 500 г посног кекса (једна кутија)
  • 1 литар сојиног млека
  • 2 кесице пудинга по жељи
  • 125 г маргарина
  • 2 кашике шећера по жељи
  • 100 г црне чоколаде
  • 2-3 кашике уља

Припрема:

Кесице пудинга размутите у мало топлог сојиног  млека који сте одвојили, а остатак млека закувајте са шећером. Додајте размућени пудинг и мешајте док се не скува. Потом, умешајте маргарин и промешајте до јединствене смесе. Можете додати и око 100 грама отопљене црне чоколаде.Кекс слажите у плех или калуп, па додајте топлу смесу. Затим слажите други ред кекса, па смесу, па тако док не утрошите. Кекс треба да остане на врху.Глазуру направите тако што ћете чоколаду отопити с мало уља. Промешајте и млаком глазуром залијте колач, па оставите да се охлади.

Фото: Профимедиа

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: