Даровита глумица Драгана Мићаловић вратила се даскама које живот значе након залуженог путовања на езготичну дестинацију, на којој је напунила батерије за нове пројекте.

Путем свог Инстаграм профила поделила је фантастичне фотографије са сцене на којима глуми чувену Мерлин Монро, а на први погед је многи нису препознали, с обзиром на то да је имала платинство плаву перику са увојцима, налик на четрдесете године, црвену хаљину са шљокицама и сцену шминку, али је глумица потом објаснила о којој представи је реч.

У питању је премијера мјузикла "Неки то воле вруће" који ће се извести у Народном позоришту у Нишу.

― Лепота је у несавршености. Лудило је генијално и боље је бити апосолутно смешан, него апослутно досадан  ― написала је Драгана поред фотографија.


Глумица је потом поделила још неколико сцена из представе, али је и похвалила свог партнера на сцени -  Уроша Милојевића.

― Колега, партнер на сцени, друг, пријатељ, ратни друг, драга савета, мир, смех, љубав! Човек од ког сам много научила што на сцени, што о стрпљењу живота! Овај човек је велика радост и смех! Хвала што сам богатија за још једног пријатеља.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".