Darovita glumica Dragana Mićalović vratila se daskama koje život znače nakon zaluženog putovanja na ezgotičnu destinaciju, na kojoj je napunila baterije za nove projekte.

Putem svog Instagram profila podelila je fantastične fotografije sa scene na kojima glumi čuvenu Merlin Monro, a na prvi poged je mnogi nisu prepoznali, s obzirom na to da je imala platinstvo plavu periku sa uvojcima, nalik na četrdesete godine, crvenu haljinu sa šljokicama i scenu šminku, ali je glumica potom objasnila o kojoj predstavi je reč.

U pitanju je premijera mjuzikla "Neki to vole vruće" koji će se izvesti u Narodnom pozorištu u Nišu.

― Lepota je u nesavršenosti. Ludilo je genijalno i bolje je biti aposolutno smešan, nego aposlutno dosadan  ― napisala je Dragana pored fotografija.


Glumica je potom podelila još nekoliko scena iz predstave, ali je i pohvalila svog partnera na sceni -  Uroša Milojevića.

― Kolega, partner na sceni, drug, prijatelj, ratni drug, draga saveta, mir, smeh, ljubav! Čovek od kog sam mnogo naučila što na sceni, što o strpljenju života! Ovaj čovek je velika radost i smeh! Hvala što sam bogatija za još jednog prijatelja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".