Радановић је месецима разгледао некретнине по престоници са жељом да се у једној скући, а некретнина за коју су се заједно одлучили, по свему судећи, има све што је пару потребно за живот из снова.

- Неколико пута смо видели Слобу. Он живи у овој новој згради. То је цео комплекс, његов стан је на другом или трећем спрату. И његову вереницу виђамо. Обоје су љубазни. Засад нису правили журке. Лепо се понашају. Живе мирно. Та девојка је углавном с децом. Певача сам виђао и у локалној пекари и продавници. Деца га воле, хоће да се сликају с њим, а он свима излази у сусрет. Добар је комшија, немам лошу реч да кажем - испричао је један суграђанин који живи у истој згради где и Слоба, преноси "Курир".

Фото: АТА имагес

 

 

Сад кад су се скућили, Слоба и Јелена спремају се и за венчање. Према писању медија, њих двоје би судбоносно “да” требало да изговоре 14. фебруара, на Светог Трифуна, односно на Дан заљубљених. Они припремају интимно венчање, које ће бити уприличено у једном манастиру, а присуствоваће му чланови најуже породица Радановић и Ђуричанин, као и Јеленина деца из претходног брака. Након црквеног, одржаће се и церемонија грађанског венчања у једном престоничком ресторану. Иако је Слоба раније радо говорио о приватном животу, то се сада променило:

- Nekad nešto treba zadržati i za sebe. Živim svoj život, a moju publiku zanima samo gde pevam, mislim da ih ne zanima šta radim, gde živim, da li sam u braku ili ne. Neću da opterećujem ljude - rekao je on jednom prilikom za medije.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".