- Живим за дан када ћемо пут дома у Хрватској испратити Матеја са својим оцем Ненадом. Када ћемо сви заједно прославити његов повратак кући - изјавио је Јурић.

Он додаје како у потпуности разуме оца несталог младића, Ненада Периша, с обзиром на то да у тим моментима код родитеља постоји неизвесност која их уништава.

- Ненад Периш, отац несталог младића показао је изузетну храброст, огромно достојанство и показао је свим људима на свету како треба да се понаша човек који је на тако тежак начин повређен. Њега боли сама ситуација да му нема сина. Сваку прилику користим да му одам признање и жељу да Матеја нађе живог. Често ја размишљам о томе зашто се тако страшне ствари дешавају тако добрим људима. Чини ми се да и Бог даје крст људима који могу да носе тако тешке терете, ту саму патњу... Чини ми се да ни сам Периш није сасвим случајно изабран - говори оснивач Фондације "Тијана Јурић"

Матеју Перишу губи се сваки траг у ноћи између 30. и 31. децембра када је напустио ноћни клуб "Готик". Његово отац сматра да је Матеј три пута хтео да заустави такси, па постоји сумња да се нестали младић негде запутио.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".