До окршаја је наводно дошло због тога што се ћерка звезде НБА лиге, Петра, пожалила оцу да јој његов пријатељ шаље поруке преко Инстаграма - да јој је рекао како је лепа и питао да се виде.

Владе и Снежана Дивац Петру су усвојили када је имала само шест месецу и од тренутка када је ушла у њихов живот постала је центар њиховог света. Кошаркашева супруга је једном приликом отворено признала да никада не би знала колико може да воли и шта је заправо љубав да је нису усвојили. Колико је Петра важна у њиховим животима, поготово Дивчевом, видљиво је и по потресном говору кошаркашке легенде на комеморацији Милутину Мркоњићу. Он је тада рекао да му је управо Мркоњић помогао да усвоји ћерку Петру.

- Поштована породицо, пријатељи нашег Мрке. Мрка је био лојалан и када је био на врху и на дну. Оно што је сигурно неизбежно, јесте да ћемо умрети, а како смо живели и колико смо људи дотакли је једина вредност овог живота. Помагао је многима. Мрка је имао вредности које прелазе све границе, које нам често помуте ум. Помогао је мојој породици, захваљујући њему смо усвојили ћерку. Никада му то породица и ја нећемо заборавити. Захвалност ће имати у нашим срцима, док год постојимо ја и моја покољења. Хвала ти пријатељу на свему - рекао је кроз сузе прослављени ас.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".