Емотвне фотографије освануле су на фан страницама популарног певача, а многи коментаришу да Петар никада пре није деловао толико заљубљено и срећно.

Њих двоје су усликани у шетњи. Петар је своју будућу супругу све време држао око струка и био пажљив према њој.

- Чувам је, сигурна је, а опет јој пружам мало слободе, а пуно љубави и разумијевања. Знаш, једног дана бих волио да је моје дијете зове мама. ~ Ђ. Б. - стоји у опису једне фотографије.

Иначе, Петар Грашо ће за Дан заљубљених наступати у Београду и то у престижном београдском хотелу “Хилтон”, али Хана неће бити са њим јер су тренутно у току последње припреме за њихове венчање.

Породица Хуљић- Грашо ускоро ће се повећати за још једног члана, а да награде остају у породици, доказује и то да је поп хитом године проглашена 'Инаморана' Тончија Хуљића, Мадре Бадесе и Петра Граше, а титула хит аутора је припала Вјекослави и Тончију Хуљићу.

 Вест о принови јако је обрадовала Ханине родитеље Тончија и Вјекославу Хуљић.

- То је нешто предивно. Још морам мало да дођем себи. То је када вам живот оставља замотане поклоне с машнама и свако мало пронађете пакет, отворите га и пронађете такво некакво изненађење. Ово је било најлепше изненађење - изјавили су поносни деда и бака.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".