Након такмичења развела се од дугогодишњег партнера, а већ сада ужива у љубави са новопеченим вереником те није ни чудно што многе занима када ће одлучити да поново стане на луди камен.

- Нећемо, нећемо свадбу још, мада живимо заједно, то је невенчана заједница, ја сам се такорећи опет удала. Мислим да је због целе ове ситуације са пандемијом рано да правимо такву врсту весеља. Не могу још увек сви да се скупе, а ја бих волела да то буде једно велико славље са много званица- признала је певачица.

Иза Теодоре је изузетно турбулентан период када је реч о љубави, те признаје да је садашњи партнер чини срећном и расположеном, што јој је најважније.

- Он је пристрасан, њему је све топ и јако ме подржава у овом послу, апсолутно могу да будем своја и опуштена, али ипак питам људе који су ригорознији, он је сувише пристрасан када сам ја у питању. Он је био један у низу чија сам ја била тиха патња. Рецимо, када се вратим са свирке испричам му ко ми је пришао, али нас двоје имамо један договор, моје паре су моје паре, док су његове-наше. И ја његом телефон могу да гледам, он мој не може. Све сам дипломатски регулисала (смех)- истакла је Теодора.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".