- То је све било јако брзо. Не кајем се, јер сам добила Катју. Пре неки дан сам прочитала како настаје бисер. Када нешто нападне шкољку, њу то јако боли, и да би отклонила бол, прави ту структуру, а то је бисер. Што више бисера има у шкољки, то значи да је више бола доживела, а таква је и највреднија. Симболична је прича, јер сам и ја из нечега што ме је навјише повредило на најмизернији могући начин настало нешто што је за мене највећа вредност, и зато не могу да не будем захвална - искрена је певачица.

У тој вези, Беквалчева је прошла кроз физичко насиље.

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Тако је, не могу да кажем да није тако. Нисам одлучила да кажем медијима, јер нисам дужна да говорим било шта, поготову јер је то било у најосетљивијем периоду, нисам још увек изашла из бабина. Била сам свеже порођена, јако сам била осетљива. То је био период када ме није занимало шта ће јавност рећи, кренула сам да водим своју борбу, јако стресну и јако тешку, али за мене неопходну јер је у питању било моје дете. Баш ме је било брига шта причају људи, а причали су баш ружне ствари - истиче Наташа.

- Не могу да нађем неку пристојну реч како бих описала како сам се тада осећала, као да не вредим, заиста ужасно. Ниједном бићу на планети то не бих пожелела, емпатична сам, презирем било какву врсту малтретирања. Не желим да причам о томе, нити желим да препричавам, не бих давала томе пажњу. Све бих дала на свету да имам све друге пажње, а да није ова. Да ли се он извинио, да ли он виђа дете... Немам већ три године контакт са том особом и то је цела истина - открива Беквалчева, па додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Не бих се више никада удавала, сматрам да сам показала да умем и то, и то чак три пута, али мислим да то више нема смисла. Ја тражим нешто више од тога. Моји критеријуму на свакодневном нивоу расту, али не зато што сматрам себе неком дивом и недодирљивом, али не желим ништа што је осредње, јер ни ја нисам осредња - закључује Наташа у емисији "Премијера - Викенд Специјал".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".