Иако су Георгини Родригез и Кристијану Роналду многи прогнозирали брз крај, њихова љубав јака и након 5 година везе, а о свему томе она је проговорила у свом документарцу "Ја сам Георгина".


Бити девојка једног од најбољих фудбалера свих времена свакако није лако, ако се узму у обзир стална путовања, припреме, и све што остало што иде уз каријеру професионалног спортисте, али чини се да некадашњој манекенки то не пада тешко. Напротив.

Уосталом, пре везе са њим радила је као продавачица у бутику, као чистачица и бебиситерка, док се ситуација знатно променила када су започели однос. Не само што се купа у раскоши и новцу, путује на лускузне дестинације и посећује најбоље ресторане, већ од свог изабраника често добија скупе поклоне, али и џепарац од "тричавих" 100.000 евра месечно.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/georginagio

 

Заузврат она води рачуна о њиховом детету, али и његовој деци коју је добио са сурогат мајкама, али и брине о целом домаћинству, о чему прича и у документарцу и између осталог каже да је Роналду строго забранила две ствари - да кува и да мења сијалице у кући.

"Кристијану сам забранила да кува. Након свега што ради, заслужује да га на столу чека укусно јело спремљено с пуно љубави. Ми имамо кувара, али понекад и ја кувам. Такође, Кристијану сам забранила да мења сијалице", рекла је Георгина па појаснила своју одлуку.

Да сте Кристијано Роналдо, да ли бисте ви ризиковали да се попнете 20 метара и да мењате сијалицу? Мислим да то не би било паметно, а не да ризикује да се тако повреди и да не може да ради оно у чему је најбољи, а то је фудбал. Ја сам ту да се бринем за остале ствари. Мени све иде од руке и волим да се старам за породицу и око куће", рекла је Георгина.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/georginagio

 

Ипак, ова изјава покренула је лавину коментара, махом негативних. Иако се испрва чини да је њена одлука на месту, те да само жели да помогне свом партнеру око ствари о којима не треба да брине, и у неку руку га заштити повреда, многи су убеђени да је њен главни разлог новац.

"Размажена спонзоруша која глуми велику домаћицу. Па није баш да се увек падне кад се мења сијалица", "Пусти човека да ради шта хоће, шта глумиш", "Каква глупост. Мени се више чини да она брине да се не повреди само да не би остала без пара", "Дакле, ми сви падамо кад мењамо сијалице? Капирам да Роналдо има људе који то раде, али ништа му неће бити ако једном испржи јаје или се попне на мердевине на буквално минут колико треба да се сијалица замени", "Роналдо није рођен са златном кашиком у устима. Човек зна да замени сијалице, радио је то у детињству. Ово што Георгина трабуња више звучи као начин да испадне велика у његовим очима, а сви знамо да се ради о новцу"... делић је онога што се могло прочитати на мрежама.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".