Током дана сунчано и топлије уз слаб и умерен јужни и југоисточни ветар који ће на југу Баната повремено бити и јак. Јутарња температура од -1 до 6, највиша дневна од 14 до 17 степени, у Тимочкој Крајини око 9 степени.

Увече ново наоблачење са запада, крајем дана и током ноћи облачно, местимично са кишом, само на високим планинама са снегом.

Временска прогноза за Београд

И у Београду после облачног јутра пре подне постепено разведравање, па ће током дана преовладавати сунчано и топлије време уз слаб и умерен јужни и југоисточни ветар.

Јутарња температура од 3 до 6, највиша дневна око 16 степени.

Увече ново наоблачење, током ноћи повремено слаба киша.

Фото: Н.Живановић

 

 

Временска прогноза наредних 7 дана

До краја недеље натпросечно топло уз топљење снега на планинама, које ће нарочито бити интензивно до 1.300 м надморске висине.

У среду пре подне облачно, местимично са кишом, после подне престанак падавина и смањење облачности.

У Војводини, Мачванском и Колубарском округу умерено облачно са сунчаним периодима и суво.

У четвртак ујутру и пре подне пролазно наоблачење које ће у северним, а понегде и у централним пределима условити краткотрајну кишу. После подне претежно сунчано, а крајем дана и током ноћи ново наоблачење са кишом са севера.

У петак пре подне облачно уз умерен, понегде и јак северозападни ветар, местимично са кисом, а на високим планинама са снегом. После подне разведравање, а ветар ће бити у слабљењу. Затим, променљиво са сунчаним интервалима и углавном суво.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".