Уосталом, ретко која жена може се похвалити да је за Дан заљубљених добила не један букет, већ 3.333 црвене руже. 

Певачица се бајковитим призором похвалила на интернету, и верујемо да су јој многе даме завиделе.

 

 

Међутим, таман када се помислило да је изненађењима дошао крај, уследио је нов шок за Јелену - односно, на кућну адресу стигло је још цвећа, овог пута, поред класичних и букети у облику срца.

Певачица је поделила стори уз речи "Дан други, о мој Боже", а одмах потом објавила је и видео на свом профилу уз хаштаг #плеаседонтхатеме, односно "молим вас, немојте ме мрзети".

У једном тренутку на снимку се могао видети управо Душко Тошић, те су многи закључили да је дошло до помирења између супружника.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Подсетимо, недавно се појавила информација да се Јелена и Душко дефинитивно не разводе.

- Истина је да нема ни говора о разводу. Ако се нешто и догодило тог спорног дана, њих двоје су довољно зрели да сами реше проблеме које имају - рекао је извор близак пару и додао да имају један зејднички циљ - да се посвете одгајању ћерки и заштите их од сензационалистичких натписа о њима.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

 

Певачица се касније нашалила и поделила стори са Наоми Кембел која је први пут показала ћерку уз речи "Можда ми је време за треће дете чим се овако одушевљавам сликама беба", а да ли ће до тога заиста доћи, показаће време.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".