Лела се повукла са естраде, не бави се више певањем и ретко борави у Србији. Они старији памте да је била у браку са контроверзним бизнисменом Срђаном Аџемовићем, а лист "Сабор" извештавао је крајем 1999. године са њихове велике свадбе.

Када се 21. новембра, тек што је подне прошло, пред београдском црквом Светог Кнеза Лазара са свечано окићеним црним "ролс ројсом" на челу, зачуо се жамор узбуђења окупљених око храма који су дошли да присуствују венчању певачице Леле Андрић и Срђана Аџемовића, писао је "Сабор" у издању од 6. децембра 1999. Излазак младенаца пропратила је громогласна свирка трубачког оркестра, а присутне припаднице нежнијег пола нису криле одушевљење изгледом младе која је била у прелепој белој венчаници преко које је огрнула такође бели крзнени огртач. Уследило је потом венчање по свим православним обичајима којем су присуствовали бројни рођаци и пријатељи породица Аџемовић и Андрић. Из естрадне бранше ту су били Др Иги, Соња Рајковић, младин брат, певач Зоран Стаменић, композитор Борис Маћешић... По завршетку обреда у цркви и уз звуке "Марша на Дрину" младенци и гости су се упутили у Дом војске Југославије где је требало да се одржи грађанско венчање и весеље.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

На улазу у "кристалну дворану" бројне званице из света политике, бизниса и естраде дочекане су хлебом и сољу. Из естрадног света једни за другим пристизали су Мира Шкорић, Хани, Мирослав Ковачевић, Жарко Станић, Цакана, Јами, Саша Поповић, Сузана Јовановић, Буба Мирановић, Снежана Ђуришић, Џеј, композитори Стева Симеуновић, Пера Стокановић и Злаја Тимотић, менаџер Зоран Башановић...

Када су гости заузели места одржан је церемонијал склапања грађанског брака. Младенци су без премишљања изговорили судбоносно "да", а Лела је, на питање матичарке које ће презиме убудуће носити, као из топа одговорила да је одлучила да убудуће буде - госпођа Аџемовић. Уследила су честитања више од шест стотина присутних који су, уз најлепше жеље, младенце даривали поклонима. Од церемонијал мајстора у сали сазнали смо да су међу даровима телевизор, музички стубови, микроталасне пећнице, лампе, комплети чаша, уметничке слике...

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

После званичног дела венчања, весеље међу присутнима се лагано захуктавало. Радни певачи и мајсторска свирка оркестра на челу са Дулетом Јовановићем и Енџијем Маврићем утицали су да атмосфера из часа у час буде све опуштенија. Уз госте, који нису штедели енергију, у коло су се често хватали и срећни младенци.

Око пола девет увече у дворани су пригушили светла и у сали је завладала тишина. "Реметили" су је само чланови оркестра уз чију свирку је у дворану унета двоспратна торта коју су, по обичају, младенци исекли заједничким снагама и у браку појели први слатки залогај заливајући га шампањцем. Чим се та церемонија завршила јекнуле су трубе и почело је весеље за памћење. Видно расположени гости играли су уз популарне мелодије из репертоара трубачких оркестара и при том се нису снебивали да девизне новчанице убацују у инструменте. Ништа мање врућа атмосфера није била ни када су се микрофона латиле Лелине колеге са естраде. Ређале су се Мира Шкорић, Јами, Снежана Ђуришић, Џеј, Цакана... Весеље је трајало до дубоко у ноћ.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

Подсетимо, брак Леле и Срђана ипак није опстао. Он се касније оженио моделсицом Невеном Стаменковић, од које се такође развео.

Лела је пре неколико година испричала да је током брака са Аџемовићем страховала за свој живот, будући да јој је муж био на мети криминалаца. Она није крила ни да јој тај миље није био стран и да се дружила и са људима са оне стране закона.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

- Дружила сам се са свима, и са финим момцима, с криминалцима, политичарима, естрадом. Не знам зашто су ме сви они волели, вероватно зато што сам била искрена. Најтеже ми је било кад је убијен мој кум Дуги, као и Шљука. Сва та убиства су се десила током прве године мог брака са Срђаном Аџемовићем - испричала је  певачица 2017. године и додала:

- Убице су заправо јуриле мог мужа, па су онда убијали кога су стигли. Плашила сам се за свој живот јер никад нисам могла да знам да ли ће ме неко убити на улици, ставити ми бомбу под ауто или гађати кућу зољом. Претње смрћу смо добијали стално. Зато сам била најсрећнија кад сам се развела, не због Аџема, него зато што је то био тежак период мог живота - додала је.

Фото: Архива ТВ Новости

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".