Глумац и певач француског порекла донео је ову одлуку јер је желео више да се посвети очинству.

- Желео сам да будем добар отац који је присутан. То значи да можете сваке вечери да стављате своју децу и кревет и будите се кад се она пробуде - рекао је Чарвет за Пејџ Сикс.

Са бившом супругом Брук Бурк има двоје деце - ћерку Хевн (15) и сина Шеја (14), а због глумачке каријере пречесто је био далеко од своје породице.

 

 

- Пре него што сам добио прво дете, у пет сам година пропутовао 42 земље због својих концерата. Нема шансе да бих то могао да поновим. Морао сам да пронађем други смисао свог живота. Нисам желео да водим ТВ емисију у Канади, нисам желео да путујем Евпопом да бих радио на својој музици. Желео сам да останем код куће и будем добар тата. Желео сам да будем уз своју децу сваки дан - рекао је глумац.

Свој нови животни позив пронашао је сасвим случајно док је градио нову кућу у Малибуу 2006. године. Није био задовољан радом извођача на његовој кући па их је отпустио и преузео посао у своје руке.

 

 

- Завршили смо смо кућу и сваки пут кад бисмо некога позвали у госте, људи би коментарисали - Боже, ова кућа је тако лепа. Мислиш ли да би то могао да поновиш - рекао је Чарвет.

Иако је одлазак из Холивуда имао бројне предности, Чарвет признаје да је неко време жалио због своје бивше каријере.

- Постојао је и осећај туге јер сам стварно волео оно што сам радио 20 година. Знате, постоји и промена идентитета, што је нешто што не прижељкујем сваком човеку јер је тешко изгубити идентитет и престати бити оно што сте били пуних 20 година. Мој посао данас је да служим људима. Ја сам сервисер. Више нисам звезда - објашњава овај грађевински предузетник који данас води своју грађевинску фирму и јутра проводи на градилиштима, а годишње изгради између 10 и 14 кућа.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".