Џералд форд, председник САД од 1974 до 1977, је приликом изласка из председничког авиона "Ер форс 1" у Аустрији, пао низ помоћне степенице.

Прелазимо на следећег политичара којег су медији обожавали због разних "испада" у јавној сцени.

Борис Јељцин, бивши председник некадашњег Совјетског Савеза био је познат по својој, па рецимо, веселој природи. Он се често зезао уз музику и волео да се забавља на један "неполитички" начин. Речи су сувишне, просто погледајте приложен снимак:

На списку се налази још један форд. Бивши градоначелник Торонта, Роб форд, који се није угризао за језик у једном интервјуу. Он је тада изјавио да је пушио крек.

Свима познат по многобројним скандалима и испадима, Бил Клинтон је пролазио кроз пакао са медијима. Наредни видео снимак је изазвао многе критике, али су се многи и смејали. Оцените сами:

"Бил Клинтон има "сан"!", гласио је наслов који је китио вест о поспапном председнику широм САД.

Без бриге, нисмо га азаборавили. Вероватно најпопуларнији политичар по питању испада, гафова и падова је садашњи председник САД Џозеф Робинет Бајден.

Његов можда најбизарнији наступ био је за време његовe потпредседничке кампање 2008. godine. Он је на митингу у савезној држави Мисури "наредио" сенатору Чаку Грејхаму да устане и аплаудира. "Наредба" не би била скандалозна да сенатор Грејехем не седи у инвалидским колицима. Да ли је Бајден у еуфорији само заборавио ту чињеницу или стварно није приметио колица, остаће мистерија.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".