Лав

Назовите их свезналицама или људима који вам великодушно дају савјет у било ком тренутку, али бити проповедник је далеко од дивног. Ипак, Лаву његова шармантна природа помаже да се извуче из непријатних ситуација. Они брзо проналазе грешку у свом супружнику, јер њихова осветољубива природа сматра да је лак начин да себе "оперу" тако што ће прекоревати своје љубавнике.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Ниједан други знак не успева тако брзо и прецизно да препозна мане у људима као Девица. Људи рођени у овом знаку имају необичну способност да увек буду у праву, чак и ако се вама то не допада. Ипак, они први не желе да чују туђе мишљење о себи, посебно не од људи до којих им је стало.

Шкорпија

Док већина знакова зодијака безазлено гњави своје љубавнике или супружнике, Шкорпија је једина која то чини са "злобом" у срцу. Шкорпије су веште у подметањима и користе критику као средство да се њихов љубавник осећа мање достојним. Њихове оштре риечи умањују самопоштовање њиховог партнера све док се не осећају изоловано и онда би учинили све да удовоље својим партнерима.

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Стрелац је диван посматрач, који многима помаже да савршено размотре ситуације. Они су брутално искрени у својим запажањима. Међутим, постају изразито напорни док говоре како они знају све набоље и док вам говоре где грешите, иако они праве исте грешке, на које се уопште не обазиру.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".