Овог јутра, свог пријатеља сетио се глумац Андрија Милошевић, који и дан данас не може да се помири са чињеницом да је његов најбољи није више међу нама.

- Друже мој, сачуваћу те, не брини. Слободно иди. Није овај трен тако кратак. Није време за сумњу. Буди ми добар. Ишли смо једном, сами. Све си ми рекао. У мени је сто вулкана. Спалио бих сву логику света, само да се још мало играмо. А то се не може. Друже мој, буди спокојан, одбранићу те ја. Замрзнућу осмехе за нека боља времена. Ти само иди. Буди сигуран и смео, а ја ћу волети ову сузу, коју никада нисам хтео - написао је Андрија уз заједничку фотографију из неких лепших времен.

Фото: Инстаграм принтскрин/andrijamilosevic_official

 

 

Подсетимо, Маринко Маџгаљ је нажалост прекасно сазнао за болест, а једне вечери је хитно превезен у КБЦ "Бежанијска коса". Тада му је дијагностификован канцер, а неко време је провео у болници на лечењу. 

Сахрањен је 29. марта на Новом бежанијском гробљу уз звуке песама "Један дан живота", "Мама Хуанита", "Болујем ја", "Тихо ноћи", "На те мислим", "Што се боре мисли моје".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".