- Пре неки дан сам вадио резултате у лабораторији, све сам контролисао и баш сам задовољан. Чак нисам испоштовао нека правила, нисам спавао, али баш су супер резултати - каже Жељко и присећа се своје каријере деведесетих година.

- Стално ме терају да снимим ово или оно. Активан сам, па видећемо шта ће бити. Кад смо ми радили деведесетих биле су марке, много су се лакше марке зарађивале него еври, а много су више вределе. Чини ми се да се лакше зарађивало. Моја цела плоча кад сам се појавио је била хитична. ''Гори море'', ''Црна жено'', ''Ко на грану јабука'', специјално је сада оживео ''Метак'' рецимо. Могао си да купиш фићу или кеца некад од тих пара, мој први ауто је био кец, није био скуп, али је радио посао. Било је пуцњава, ту сам негде био. Ја сам ненормално брз и веруј ми кад је фрка бићу први... Нећу стати испред метка да га зауставим. Нису ме чували опасни момци, то су ми били другови. То је било поштеније него сад - рекао је певач у Премијера Викенд Специјалу и проговорио о колегиницама и гласинама да је био миљеник међу певачицама у младости.

Фото: В. Данилов

 

- Знаш оно кад си млад и популаран, било је тога... Није их тада много било... Све су биле младе, лепе, згодне. Изађем с Цецом на пиће у цантар града, сви ме гледају, мрзе ме... - каже Шашић и открива да ли је тренутно заљубљен.

- Добро ми је и то је одговор. Јесте, испуњен сам. Долази лепо време, сунце... Новчаник нигде не показујем и не играм на ту карту, било је оних које траже анализе... Масноћа се скине. Одеш у лабораторију и кажеш да те спреме за рандеву - нашалио се Жељко, па се присетио покојних колега и своје саобраћајне незгоде од пре 25 година.

Фото: АТА имагес

 

- Маринко Роквић, па Мерима, Марко Живић... Маринко Маџгаљ је овде живео. Од Балашевића, Шабана... Многи су нас напустили, нажалост. Много је било тешко. Многима је било шокантно и страшно. Треба водити рачуна о здрављу, али треба и среће. Ја сам имао незгоду пре једно 25 година и на срећу нисам имао неке страшне повреде. То је било страшно. Изгубио сам контролу над воланом, почео сам да клизам, био сам у тоталном шоку. Кад год прођем тамо свирам и прекрстим се. Досадили су ми и авиони, та контрола и све... Некако ми је опуштеније колима, али треба имати план кад се путује. Сад је тај кец у деловима, а и љубав је у парампарчад - каже певач, а на питање да ли се каје због неких љубави одговара:

- Кајем се због неких љубави, преиспитујем се, али схватиш да си ту где си и да нема повратка. Шта је било, било је - завршава Шашић.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".