Покојни певач Џеј Рамадановски није успео да оствари једну од својих највећих жеља да напише књигу „Бела жена“, а потом сними филм са Аницом Добром, фаталном Дорћолком која му је била највећа жеља цео живот.

Фото: Александар Стојановић

 

Џеј Рамадановски је својевремено своје тајне поверио Вањи Булићу, који је открио да не може да напише књигу јер никада није добио Џејев пристанак за то.

– Џеј је гостовао 1991. године у „Бисерима“ и испричао ми цео свој живот. Много сам га волео и ценио. Планирали смо да заједно пишемо књигу. Дружили смо 17 дана и причали о свему, међутим, у то време није било исплативо писати књигу. Људима су плате биле три, четири марке, а књига би коштала 17 марака – рекао је он.

– Џеј је имао јако добре идеје за тај филм. Причао ми је почетак: “Држим се за шипке, види ми се само глава. Онда се камера удаљава, а ја стојим иза капије основне школе ‘Браћа Барух’. Следећа сцена, породица седи на недељном ручку, а чује се песма Недеља”. Све је нацртао и замислио – прича Вања.

Фото: Архив Новости

 

– Знам првих пет продуктивних година које ми је испричао до детаља. А после 1996. године, када је кренуо и у пороке, не знам из прве руке. Не би било фер да пишем књигу, немам његов пристанак, али жао ми је што то нисмо остварили – рекао је Вања својевремено.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".