Лидер Социјалистичке партије Србије и кандидат за премијера коалиције СПС-ЈС Ивица Дачић гласао је на бирачком месту у Месној заједници "Дедиње" у општини Савски венац у пратњи супруге и сина.

Премијерка и функционерка Српске напредне странке Ана Брнабић обавила је грађанску дужност на бирачком месту број 34 у Школи за дизајн, у општини Савски венац. Гласање је обавила у друштву страначке колегинице и министарке за заштиту животне средине Иреном Вујовић.

Председник општине Нови Београд и кандидат  листе "Александар Вучић-Заједно можемо све" за градоначелника Александар Шапић, оставио је свој глас на бирачком месту број 119 у Основној школи "Борислав Пекић".

Министар финансија и потпредседник Српске напредне странке,Синиша Мали гласао је на бирачком месту у Вишој пословној школи у Београду.

Министарка за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић гласала је данас на Звездари, у ОШ "Ћирило и Методије".

Међу функционерима који су до сада обавили грађанску дужност налази се и градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић.

Такође, кандидат за градоначелника Београда из коалиције "Морамо" Добрица Веселиновић гласао је на бирачком месту број 8, у вртићу "Зека" на Новом Београду. Он је на гласање дошао са супругом и ћерком.

Када је реч о председничким кандидатима, представник коалиције "За победу уједињене Србије", Здравко Понош, гласао је на бирачком месту број 55 у ОШ "Светозар Марковић" на Врачару.

У низу председничких кандидата свој глас оставио је и Милош Јовановић из коалиције НАДА. Он је гласао на бирачком месту број 36 у ОШ "Јован Миодраговић" на Врачару

Своју грађанску дужност обавио је и Борис Тадић, носилац парламентарне листе "Борис Тадић - Ајмо људи". Он се појавио на бирачком месту број 34 у опшини Стари град.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".