Биљана и њен муж данас су дошли у Палату Правде где је пред Вишим судом у Београду требало да да изјаву у својству сведока, али због непланираних проблема суђење је одложено.

После данашњег појављивања у Вишем суду у Београду, Биљана се огласила за "Курир" и истакла да ће лажи супругове бивше партнерке доказати.

Фото: АТА имагес

 

- У договору са мојим адвокатом Милисавом Јовановским се обраћам у вези са суђењем које је требало данас да се одржи; Због болести судије, суђење а тако и моје сведочење је одложено за октобар. Могу само рећи да су изјаве потпуна бесмислица и лаж што ћемо на суду и доказати. Разлог због кога је избацила оптужбе у медије је само њој познат. После мога исказа на суду добићете детаљније информације. Унапред хвала на разумевању - рекла је она у изјави за медије.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, певачица је у више наврата говорила у медијима око спорног плаца и куће која је између осталог предмет спора. Њен муж је истакао да приликом куповине плаца није познавао садашњу супругу певачицу, као и да је изградња некретнине започета пре него је упознао Биљану, односно за време трајања заједнице живота са бивсом женом Данијелом.

Фото: Инстаграм/biljanasecivanovic

 

- Све се брзо одиграло, брзо смо се уселили и брзо је кућа саграђена. Порасла љубав и порасла кућа. Мислим да смо све постигли за кратко време - рекла је Биљана за Гранд телевизију. Она је објаснила и да ли је учествовала у радовима: - Учествовала сам само са кафама и осталим пропратним стварима. Мајстори су радили како треба, ја сам само питала дал треба кафа - објаснила је она у "Ексклузивно" на телевизији "Пинк".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".