- Данило и Хана су два врло слична намћора, једино сам ја ту дивна и увек спремна за све! Уцењивала сам их, поткупила и наговорила да кренемо на терапије. Са Данилом сам обавила један леп и зрео родитељски разговор. А деци је увек лепо када виде родитеље на истој страни и да се и отац и мајка брину о њима - прича за "Информер" поп звезда.

Ната је толико љута на Хану, али и на млађу ћерку Катју, да се због њих одлучила на драстичан потез.

Фото: Н. Параушић

 

 

- Избацићу све телевизоре из куће! Више неће моћи да гледају ТВ. Катја је у трансу када гледа цртани филм, а Хана, шта год да ради, увек једним оком гледа ТВ. А и ја сам дошла у ситуацију да једва чекам да легнем у кревет и пустим филм. Без телевизора ћемо лепше живети, а не да овако стално бленемо! Вероватно ће ћерке бурно реаговати, јер су баш темпераментне и театралне. Али бићу опуштена, нећу се пецати на њихово хистерисање. Брзо ће да прође... Вероватно ће потрајати три дана и она ће све бити океј. Превазишле смо ми и теже ствари... - прича Беквалчева и додаје да је Хани дозволила да задржи мобилни телефон:

- Не могу да јој одузмем телефон. Због времена у ком живимо желим и морам у сваком моменту да видим локацију на којој се налази. Уосталом, овако могу да је позовем у сваком тренутку.

Фото: Инстаграм принтскрин/bekvalceva

 

 

Ната се после Даче удавала још два пута, а у трећем браку је била жртва насиља. Зато данас о трећем супругу Луки Лазукићу, којег је оптужила за злостављање, нема снаге да прича. На наше питање да ли Лука виђа њихову ћерку, певачица кратко одговара:

- Не бих да говорим о томе, то ми је стресна тема... - рекла нам је Наташа Беквалац.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".